DC Gallery

 

Jako speciální akční nabídku jsme vytvořili jednoduchou webovou prezentaci sestavenou z několika základních modulů našeho administračního systému DuCMS nazvanou Balíček Webgalerie.

 

Typickými uživateli tohoto balíčku jsou například galerie nebo umělci, kteří chtějí na internetu prezentovat svoje díla a často a jednoduše nabídku aktualizovat.

 

Balíček Webgalerie se skládá ze čtyř základních modulů (Článek, Vyhledávání, Newsletter, Galerie), které dohromady zajistí plnou funkčnost prezentace s možností fulltextového vyhledávání. Celý tento balíček v současné době nabízíme za speciální cenu ve výši poloviny běžné ceny jednotlivých modulů. Celková cena Balíčku Webgalerie je 12.000 Kč bez DPH. Tuto základní sestavu lze dále rozšiřovat o další moduly administračního systému DuCMS (např. Aktualita, Anketa, Diskuse, E-shop, Kniha návštěv, Tip dne, Klientská sekce a další). Celý projekt je připraven tak, že v ceně balíčku můžeme nabídnout standardní grafickou úpravu layoutu galerie. Tím máme na mysli zejména změnu barevného schématu, výměnu obrazových prvků stránek (logo, pozadí, header, banner…). Samozřejmě můžeme navrhnout a vytvořit osobitý design galerie.

 

Pokud si chcete vyzkoušet jak snadné je ovládání administračního rozhraní systému DuCMS, napište nám na adresu info@duclair.org a my vám zašleme přístupové údaje.